Jrdi CHamague Sans

CAT

Com a fotògraf de viatges i natura el terrassenc i soci del Fotoclub i Centre Excursionista Jordi Chamagué i Sans recull paisatges i ciutats d’arreu del mon en les seves imatges, alguna de les quals li ha donat algun premi com l’Àngel Casanovas del Saló del CET, el darrer FOTO ÈGARA 2020 o el no tan llunyà #millorfototerrassa2017 d’Instagram organitzat per @terrassaturisme.

L’autor també és membre de la Federació Catalana de Fotografia, Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Confederación Española de Fotografía i Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza. També és fundador del grup XAFA’T, la Xarxa Fotogràfica de Terrassa on al primer any de la seva formació va arribar a donar inclús una conferència.

ESP

Como fotógrafo de viajes y naturaleza, el tarrasense y socio del Fotoclub y Centro Excursionista Jordi Chamagué i Sans recoge paisajes y ciudades de alrededor del mundo en sus imágenes, alguna de las cuales le ha dado algún premio como el Ángel Casanovas en el Salón del CET, en el FOTO EGARA 2020 o el no tan lejano #mejorfototarrasa2017 de Instagram organizado por @terrassa_turisme.

El autor es también miembro de la Federación Catalana de Fotografía, Sociedad Catalana de Fotógrafos de Naturaleza, Confederación Española de Fotografía y Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza. También es fundador del grupo XAFA’T, la Red Fotográfica de Tarrasa, donde el primer año de su formación llegó incluso a dar una conferencia.

ENG

As a travel and nature photographer,  Terrassa citizen and member of Fotoclub Terrassa and Terrassa Mountain Club Jordi Chamagué I Sans compilates landscapes and city images from all over the world, some of them have been awarded with Angel Casanovas at Terrassa Mountain Club contest, FOTO EGARA 2020 contest and not so long ago #bestpictureofterrassa2017 of Instagram organized by @terrassa_turisme.

The author is also a member of Catalan Federation of Photography, Wildlife Catalan Photographers Society, Spanish Federation of Photography and Wildlife Spanish Photographers Society. He is founder as well of XAFA’T, the Photographic Network of Terrassa, which on its first year of foundation he delivered a conference.

Jordi Chamagué i Sans

jordichamague@hotmail.com
www.jordichamague.com